marți, 1 august 2017

Ansamblul Folcloric Doinita castiga locul al 2-lea! Suntem mandri ca am avut ocazia sa reprezentam Romania in Festivalul Tarilor Ortodoxe din Bosnia&Hertegovina

RO: In perioada 6-10 iulie 2017, Ansamblul Folcloric Doinita al Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti a fost invitat sa participe la Concursul International de Folclor din Bosnia si Hertegovina. Am reprezentat cu mandrie Romania si suntem incantati sa va spunem ca am castigat locul al 2-lea! 
Multumim fiecarui membru in parte pentru implicare si munca depusa, multumim Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti care ne asigura intotdeauna un spatiu unde sa repetam si sa ne perfectionam. 
De asemenea, dorim sa multumim Patriarhiei Romane si Preafericitului Parinte Patriarh Daniel care ne-au sustinut o parte dintre cheltuielile de deplasare!
De-a lungul timpului, festivalul a gazduit peste 80 de ansambluri folclorice din 47 de tari si este considerat unul dintre cele mai importante festivaluri de dans popular din Balcani. Premiul I a constat intr-un premiu in valoare de 5000 de euro, premiul al 2-lea, 3000 de euro, iar premiul al 3-lea 2000 de euro. 
EN: The Doinita folklore ensemble has won the second place at the International Folklore competition in Bosnia Hertzegovina entitled the Folklore Festival of Orthodox Countries.
The competition took place between July 6-10. Patriarch Daniel and the Romanian Patriarchy have sponsored a part of their trip.
The festival has been hosting over 80 folk and music ensembles from 47 countries over the years and it is now considered one of the leading festivals of folk dances in the Balkans. The festival’s grand prize was of 5000 euros, the second prize was 3000 euros and the third prize was 2000 euros.
Image may contain: one or more people, sky and outdoor

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor and nature
Image may contain: one or more people, outdoor and nature
Image may contain: 1 person, standing, sky and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and night
Image may contain: 10 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 17 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 2 people, people standing and outdoor
Image may contain: 7 people, people smiling, people standing, crowd, shoes and outdoor
De asemenea, suntem extrem de incantati sa observam ca vestea obtinerii acestui premiu a circula rapid in mediul online. 
Dorim sa multumim Positive News Romania si Every Monday: Romania pentru articolele publicate! Va invitam sa le dati Like:
http://positivenewsromania.com/2017/07/13/doinita-folk-ensemble-wins-second-place-international-culture-festival/ Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu